Lid worden van Arrêche

Wilt u lid worden?

De Doornse Rij- en Jacht Vereniging Arrêche is een actieve rijvereniging, met ongeveer 250 leden, die zowel de beginnende als gevorderde ruiter veel te bieden heeft. Of je nu rijdt op een manegepaard of een eigen paard, voor optimaal rijplezier in verenigingsverband, word je lid van D.R.J.V. Arrêche. Wil je weten waarom?

Arrêche organiseert tal van evenementen

In nauwe samenwerking met Manege Den Toom biedt Arrêche een groot aanbod aan jaarlijkse activiteiten waar iedere ruiter wel iets van zijn gading vindt. Voor de ruiter die van de buitenlucht houdt, zijn er onder andere: de Puzzelrit, de Doornse Paarden Rally en de Dauwtraprit (op Hemelvaartsdag). Voor de ruiter die houdt van een uitdaging biedt Arrêche onder andere: dressuur- en springwedstrijden, de Pas de Deux wedstrijden en de Samen Gestelde Wedstrijd (met de onderdelen dressuur, cross en springen).

Jeugdruiters zijn lid van Petit Arrêche en hebben hun eigen jeugdbestuur. Speciaal voor de jeugdige ruiter worden de onder meer de volgende evenementen georganiseerd: spring- en dressuurwedstrijden, de jeugddisco, de Sinterklaasviering en het jaarlijkse meerdaagse jeugdkamp ergens in Nederland.

Binnen Arrêche kun je ervaringen uitwisselen

Een belangrijk voordeel van het lidmaatschap van Arrêche is dat je in contact komt met mederuiters en amazones met wie je op een leuke manier je ervaringen uit kunt wisselen. Tijdens de voorbereiding van het evenement of bij het gezellige “après cheval” aan de bar, vergroot je al snel je paardenkennis. De activiteiten vormen een gezellig en sociaal gebeuren, niet alleen voor de deelnemende ruiters, maar ook voor de toeschouwers, ouders, helpers, trouwe fans en andere belangstellenden.

Arrêche nieuwsbrief

Gemiddeld iedere 6 weken verschijnt onze digitale nieuwsbrief die voor en door leden geschreven wordt. Hierin worden de verschillende evenementen aangekondigd en kleurrijke verslagleggingen gedaan over de aankomende activiteiten en die hebben plaatsgevonden.

Lid worden!

Wij begroeten je natuurlijk graag als nieuw lid van D.J.R.V Arrêche!  Een individueel lidmaatschap kost € 20,-, samenwonenden en gezinnen betalen € 35,-. Vul dus nu het aanmeldingsformulier in en geef je op. Je kunt het formulier afgeven bij één van de bestuursleden, deponeren in de speciale Arrêche brievenbus op de manege of naar ons mailen via info@arreche.nl. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Een ruiter bij Manege Den Toom, voelt zich thuis bij Arrêche!

Doornse Rij en Jacht Vereniging Arrêche | opgericht 26 april 1961