Nieuwjaarsreceptie 1 januari 2011, officiële opening lustrumjaar

Traditiegetrouw vond op 1 januari de nieuwjaarsreceptie plaats. Voorzitter van de lustrumcommissie Martijn van Kooij heette de aanwezigen welkom. In zijn rede lichtte hij het lustrumprogramma toe, hetgeen met enthousiame werd ontvangen. Het belooft een heel bijzonder jaar te worden, een vijftigjarig bestaan vier je immers niet elke dag!

Er is de laatste maanden door Arrêche, de manege en de lustrumcommissie hard gewerkt om een leuk programma te bedenken, waarin alle leden zo goed als mogelijk aan bod komen. Tevens is de Club van 50 in het leven geroepen, waar mensen door eenmalige schenking van €50 lid van kunnen worden. Peter Geytenbeek maakte een fraai bord, waarop de leden van de Club van 50 prijken in de foyer.

Aansluitend zette Arrêche-voorzitter Willem Bakker Catho den Toom in het zonnetje, die al ruim 40 jaar lid is van de Carrousel-club. Om aansluitend Ellen Bogaards de speciale Reimus-Raams-Bokaal te overhandigen. Dat is de bokaal ter stimulering van jong talent van Arrêche en Manege Den Toom.

En na de show van Rinske en haar Carrouselgezelschap werd er getoast en vast vooruitgeblikt op wat komen gaat. Het belooft een bijzonder jaar te worden!

SimpleViewer requires JavaScript and the Flash Player. Get Flash..