12 februari 2011 ~ Night at the Auction

Foyer als Veilinghuis

Het eerste echte lustrumevenement zit er alweer op. Op zaterdag 12 februari was het tijd voor The Night at the Auction; een veiling waarvan de opbrengst ten goede komt aan de viering van het vijftig jarig bestaan van Arrêche en Manege Den Toom. Voor de gelegenheid had de foyer een metamorfose ondergaan en was in enkele uren volledig omgetoverd tot sfeervol veilinglokaal. Prachtige witte en gouden stoffen aan de wand, sfeervolle verlichting, Louis' lessenaar die als katheder voor veilingmeester Jeroen dienst deed, een scherm met projectie van de veilingkavels, bijna 100 sjieke stoelen, een gouden loper in het gangpad, en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Jeroen leidde de veiling als een volleerd veilingmeester. Om in te komen werd gestart met een kilo geluk, in de vorm van gouden hoefijzers. Dat zette direct de toon voor de rest van avond, waarbij gretig werd geboden op allerlei unieks. In twee delen kwamen meer dan 60 kavels onder de hamer, die bij elkaar ruim €7.500,= opbrachten! Topstuk van de avond werd de hindernis, die voor €1.000,= werd afgehamerd. Ook het boek met paardenrassen van Eerelman viel in de smaak en mocht voor €370,= met de hoogste biedster mee naar huis.

We danken een ieder die zich heeft ingezet om dit evenement tot een succes te maken, zowel bezoekers en bieders van de veiling, als alle vrijwilligers die hielpen bij opbouw en zondagmorgen bij het afbreken. De kop is eraf, en de sfeer zit er in!

SimpleViewer requires JavaScript and the Flash Player. Get Flash..

Wij danken alle inbrengers van Veilingkavels, te weten:

Bakker Ruitersport Hilversum, Breeschoten De Paardenschuur, Frederik den Toom, Familie De Boer, Kees de Koning, Emilie en Cornick d'Abo, Theo den Toom, Familie Riedlin, Steven van Hoof, Tabaksspeciaalzaak Gerritse, Darthuizer Green Solutions, Natalie Putter-van Eijk, Soll O' Soll Zeist, De Mol Drankenspecialist, Bakkerij Aalbertsen Doorn, AllesPapier.nl, Anne Vernooij, Willem Bakker, De Jong Architecten, Orange Feeling, Familie Rensen, Jaqcueline van der Veer, Antarès, SBC Slim Body Centre, KDPV, Jos Krediet, Louis den Toom, Hans Rekers, Hotels van Oranje, Ruud van der Heijden, George Reimus, John Caffé, Richard Kapteyn, Josephine & Co, Johan den Toom, Greet Beukenkamp, Bert van Bokhorst, Dennis van der Haagen, Ben van der Zeijst, Het Kookpaleis en Kunst + Vliegwerk.

Night at the Auction