Archief van nieuwsberichten

24 november 2010
Eerste Lustrumnieuwsbrief verspreid

Voor de eerste keer in de manege- en Arrêche-historie is er een digitale nieuwsbrief gestuurd. Deze staat geheel in het teken van de laatste nieuwsfeiten en ontwikkelingen rond het naderende lustrum. In de komende maanden zullen we u op regelmatige basis op de hoogte te houden over lustrumevenementen en -producten. Hier vindt u de gehele nieuwsbrief. Of meld u aan.

stripe

17 oktober 2010
Jubileumjaar komt steeds dichter bij!

De herfst is inmiddels echt ingevallen. De Samengestelde Wedstrijd is achter de rug. Tijdens de wedstrijd werd het startschot gegeven voor het Vijftigjarig bestaan van Arrêche en Manege Den Toom. Veel mensen waren direct enthousiast en meldden zich aan voor de Club van 50, of kochten de speciaal ontworpen lustrumkleding.

Ook is de lustrumcommissie actief op Twitter en zullen we onze volgers regelmatig op de hoogte brengen over aanstaande evenementen, hoe de voorbereidingen lopen en natuurlijk de allerlaatste lustrumnieuwtjes.

Bent u nu ook enthousiast en kunt u niet wachten om een steentje bij te dragen? Meld het ons dan op de manege of via het digitale formulier. Zo garanderen we een lustrum voor en door de leden! En dat is nu juist wat Arrêche en Manege Den Toom al jaren zo'n unieke samenwerking maakt.

Vanaf november zullen we de leden van Arrêche direct gaan benaderen via de Nieuwsbrief. Deze zal één keer per maand worden verstuurd, zodat iedereen zo goed mogelijk op de hoogte is van wat er allemaal op de rol staat. Meld u hier aan voor de nieuwsbrief! kerstkaart

stripe

12 september 2010
Eerste stap richting Lustrum en feestelijkheden

In de zomer van 2010 is er vast nagedacht over de mogelijkheden waarop het vijftigjarig bestaan van de manege en rijvereniging op gepaste en overgetelijke wijze gevierd kunnen worden. Daarbij willen Manege Den Toom en Rijverenging Arrêche alle enthousiaste ruiters en amazones betrekken. Dus van jong tot ouder, en van enthousiaste wedstrijdruiters tot trouwe recreanten. Maar natuurlijk wordt er ook gedacht aan de familie van alle trouwe ruiters en amazones!

Samengestelde Wedstrijd 2010
Tijdens de SGW op 25 en 26 september a.s. zullen we officieel het startschot geven voor de voorbereiding op het feestjaar 2011. Op zondagmiddag wordt het logo gepresenteerd en zullen we proberen zoveel mogelijk leden voor de Club van 50 proberen te vinden.

Herkenning
Voor de herkenbaarheid van lustrumevenementen is er een speciaal logo ontworpen, waarin de logo's van de manege en Arrêche te herkennen zijn. Hiermee willen we uitstralen dat de manege en rijvereniging sterk verbonden zijn, veel overlap hebben en bovenal heel trots zijn op het feit dat deze twee-eenheid al bijna vijftig jaar een ijzersterk verbond vormt.

Evenementen
Momenteel wordt er hard gewerkt aan een feestelijk en divers programma. Aan het begin van de winter ontvangen alle leden van Arrêche en alle relaties van Manege Den Toom het programma voor 2011, dat op 1 januari officeel van start zal gaan.

stripe

10 juni 2010
Manege Den Toom en Arrêche bijna 50 jaar

Manege Den Toom en Arrêche bestaan in 2011 vijftig jaar! Een halve eeuw! Dat is een lange tijd en iets waarbij de manege en de rijvereniging graag willen stilstaan. Nou ja, stilstaan? Eerder is het juist een prachtige reden om weer allerlei activiteiten te organiseren, allemaal met een bijzonder en feestelijk tintje.

Een goed begin is het halve werk. Daarom wordt er vanuit de manege en Arrêche nagedacht hoe we het 10e lustrumjaar zo feestelijk mogelijk kunnen invullen. Om het een en het ander vast enige structuur mee te geven is er een lustrumcommissie samengesteld, dat nu alvast een eerste begin maakt met de plannen voor 2011. Dat lijkt misschien vroeg, maar 2010 is alweer bijna op de helft.

De lustrumcommissie wordt gevormd door Carla Geytenbeek, Anja Leppink, Wankie de Boer-Chan, Gabriëlle van Breenen, Daniëlle Swart, Arjan Walraven, Martijn van Kooij en Jos Krediet. Dit bestuur zal zich in eerste instantie vooral richten op de grote lijnen, zoals de planning en praktische zaken als het budget.

Via www.arreche.nl zullen we jullie de komende periode iedere maand op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen. Iedereen die zich wil inzetten kan de bovengenoemde mensen natuurlijk altijd even op de manege aanspreken. Binnenkort volgt er ook een speciaal e-mailadres, waar iedereen zijn of haar ideeën heen kan sturen.

Manege Den Toom
D.R.J.V. Arrêche