1 augustus 2017
SGW dit jaar in nieuwe opzet

De sinds jaar en dag door D.R.J.V Arreche georganiseerde SGW in het laatste weekend van september, wordt dit jaar alleen opengesteld voor leden van Arrêche (tenminste lid vanaf het vorige seizoen). Dit betekent dat de SGW in 2017 een onderlinge wedstrijd is voor ruiters en amazones van Manege Den Toom, waarbij overigens Arrêche leden met eigen paarden ook welkom zijn. Verdere informatie voor deelnemers, vrijwilligers of geïnteresseerd publiek, is te vinden op de Arrêche-facebookpagina: facebook.com/drjvarreche.

 

27 september 2016
Jasmijn van Ginkel met Elias (70cm) en Rowan van Rooijen met Weijdabella (90cm) winnen SGW 2016

De volledige uitslag van alle wedstrijddeelnemers vind je hier.

Beleef hieronder de 2016 Cross met Cantadou

We danken onze sponsoren voor hun steun aan de Samengestelde Wedstijd!

30 september 2015
ST-Projects SGW gewonnen door Jos Krediet (90cm) en Marinka Kobesen (70cm)

De ST-Projects SGW is dit jaar gewonnen door Jos Krediet met Cantadou in de rubriek 90 cm en Marinka Kobesen met AKK Sixth Sense in de rubriek 70 cm. De volledige uitslag vind je hier. Oefendeelnemers krijgen de uitslag via de mail.

Ook dit jaar hadden we weer optimale omstandigheden. Was het begin september lange tijd erg regenachtig, in de laatste week van september was de nazomer plots terug. De bodem van zowel de buitenmanege als het bos konden wel even een droge periode gebruiken. De bouwploeg die op donderdag het grootste deel van de cross bouwde moest daarbij nog een enkele druppel trotseren. Maar de volgende dagen was het enkel nog schitterend weer.

De manegeruiters hadden dit jaar flink in training geinvesteerd. Hetgeen terug te zien is in de uitslag. Want om de hoogste plaatsen in zowel de 70cm als de 90cm streden heel wat manegepaarden tot het laatste moment mee. In de 70cm ging de hoofdprijs net voorbij aan Ashford met Jomijn, maar in de 90cm wist Jos Krediet Joyce Visser net voor te blijven in het klassement.

We kijken terug op een mooi en sportief weekend en zien uit om volgend jaar er weer iets moois van te maken. Via onze Facebook-pagina vind je heel wat foto's. Heb je zelf nog foto's? Mail die dan naar info@arreche.nl en wie weet staat jouw foto volgend jaar op het affiche!

Cross in beeld

Archief

Om alvast in de stemming te komen kun je het archief bekijken; zie de knop bovenaan deze pagina. Behalve eerdere uitslagen en winnaars vind je er ook diverse fotoseries.